KLAPP Cosmetics Treatments

Ik werk met bijzondere treatments van KLAPP Cosmetics. Dankzij het uitgebreide assortiment van KLAPP Cosmetics kan ik u iedere keer een behandeling op maat aanbieden. Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van huidverbetering kits. Deze bestaan uit hoogwaardige, krachtige werkstoffen en zijn ieder afzonderlijk verpakt. Speciaal afgestemd op uw huidtype en huidprobleem. U voelt het direct en anderen zien het!

Alle behandelingen zijn compleet, uitgebreid en bestaan uit het volgende: reiniging, huidanalyse, epileren, dieptereiniging & fruitzuurpeeling, speciale maskers met intensieve werkstoffen, serum en dag/nachtverzorging.

Wilt u weten wat ik voor uw huid(probleem) kan betekenen? Maak dan een afspraak voor de zeer uitgebreide kennismakingsbehandeling.

KLAPP Men - BeautySalon Marijke

KLAPP Men

Krijg turbulente toestanden onder controle

De anti-age fuel voor de man verhoogt zijn uit straling. De actieve man is zeer toegewijd, altijd onderweg, heeft veel afspraken, stress, hard gewerkt, veel meegemaakt, weinig geslapen of veel gefeest. Kom maar op met de anti-age fuel voor de man!

Immun Hydra Collagen - BeautySalon Marijke

Immun Hydra Collagen

Versterkt het immuunsysteem

IMMUN helpt de huid een beschermingsschild op te bouwen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De met IMMUN verzorgde huid reageert minder gevoelig en is beter beschermd tegen schadelijke en irriterende invloeden, veroorzaakt door stress of het milieu.

A-Classic Power Boost - KLAPP - BeautySalon Marijke

A-Classic Power Boost

Bestrijdt huidveroudering en verbetert de huidstuctuur

Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het functioneren van de huid. Deze treatment stimuleert de regeneratie van cellen, hydrateert, maakt de huid lichter, bevordert de elasticiteit, detox-effect, vermindert rimpels en maakt de huid voller van binnenuit.

A-Classic Face Gym - KLAPP - BeautySalon Marijke

A-Classic Face Gym

Stimuleert de gelaatmuscalatuur

Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het functioneren van de huid. Deze treatment stimuleert de huidmusculatuur, harmoniseert de energiestroom, revitaliseert, verfrist en renegreert, vermindert zichtbaar expressierimpels, bevordert de microcirculatie, detoxeffect.

Hyaluronic - KLAPP - BeautySalon Marijke

Hyaluronic

Intensief rimpelreducerend

In de Hyaluronic producten wordt hyaluronzuur van verschillende moleculaire grootten ingezet. Hyaluronzuur beschikt over een intensief vocht verbindend vermogen, de vochtdepots in de verschillende huidlagen worden aangevuld en rimpeltjes worden merkbaar gladgestreken.

ASA-Peel - KLAPP - BeautySalon Marijke

ASA-Peel

Totale huidvernieuwing

Anti-aging en huidvernieuwende fruitzuurbehandeling. Vermindert rimpels en huidoneffenheden, ook ideaal voor rokershuiden, acne en pigmentvlekken. Een nieuwe frisse en beschermde hoornlaag wordt aangemaakt en de huid krijgt de normale dikte weer terug.

C-Pure - KLAPP - BeautySalon Marijke

C-Pure

Egaliseert en kalmeert de huid

Vitamine C is even belangrijk als zuurstof. Deze antistressvitamine is levensnoodzakelijk voor de huid en biedt afweer tegen vrije radicalen die de celstructuur aantasten. Een treatment met een kalmerende, egaliserende en antibacteriële werking.

SkinConCellular - KLAPP - BeautySalon Marijke

Skinconcellular

Vitaliseert, verzorgt en kalmeert de huid

De SKINCONCELLULAR-verzorgingsproducten voorzien de huid van extra hydratatie en energie, maar zijn gelijktijdig volledig vrij van minerale olie, parabenen en PEG’s. Dit maakt deze verzorgingsserie uiterst huidvriendelijk en geschikt voor ieder huidtype.

Repagen Exclusive - KLAPP - BeautySalon Marijke

Repagen Exclusive

Perfecte oplossing voor de hoogste eisen

De exclusieve lijn van KLAPP! Het geheim van REPAGEN EXCLUSIVE zit in de high tech ingrediënten. Ze beïnvloeden de drie huidlagen; dermis, epidermis en subcutis, en tillen dit exclusieve verzorgingssysteem tot het allerhoogste niveau.

Thalmarin - KLAPP - BeautySalon Marijke

Thalmarin

Voor stabiliteit en een frisse uitstraling

Met Thalmarin biedt KLAPP een thalassoconcept gebaseerd op natuurlijk actieve bestanddelen tot de dieptes van de oceaan. Thalmarin biedt ongecompliceerde behadelingsconcepten, die gebruikt kunnen worden als behandeling set voor het gelaat.
HC8 KLAPP Ultra Sonic - BeautySalon Marijke

HC8 Super Vocht Booster

Behandeling met ultrasone geluidsgolven

Het HC 8 U-Sonic werkt met ultrasoon geluid en is geschikt voor het gezicht en de huid rond de mond en ogen. De ultrasone golven worden niet gevoeld; de behandeling is geheel gevoelloos en pijnloos. Je kunt alleen inwendige warmte voelen. 

Kennismakingsbehandeling - KLAPP Cosmetics - BeautySalon Marijke

Kennismaking

Een mooie, stralende huid begint hier!

Maak kennis en ervaar de unieke behandeling van KLAPP Huidverbetering! Wilt u weten wat ik voor uw huid(probleem) kan betekenen? Maak dan een afspraak voor de zeer uitgebreide kennismakingsbehandeling. In deze behandeling ervaart u een aangepaste treatment.